Eerste Bouwplaatsportal is live

Op 8 januari is de eerste Bouwplaatsportal live gegaan. Het is de nieuwe portal voor Buiter Beton uit Balkbrug. De portal is geïntroduceerd op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg.

De portal wordt door Buiter ingezet om te communiceren met hoveniers. De hoveniers kunnen inloggen op buiterbeton.bouwplaatsportal.nl

De hoveniers vinden hier hun prijsafspraken, productinformatie, bestellingen, facturen en eventueel hun klachten. Vooral het bestellen is erg goed geregeld op de portal. Het is duidelijk gemaakt vanuit de praktijk.

De eerste reactie van de bezoekers zijn ronduit positief! Het kan natuurlijk ook komen door de enthousiaste uitleg van Pieter Dragt van Buiter Beton.

DemoBuiterBetonBPP

 

Geplaatst in Bouwplaatsportal | Een reactie plaatsen

De bouwplaatsportal uitgelegd op Youtube

We hebben een kort filmpje samengesteld over het concept en de werking van de bouwplaatsportal. Let op: het filmpje is ingesproken, dus zorg ervoor dat het geluid aanstaat.

 

Geplaatst in Bouwplaatsportal | Een reactie plaatsen

Hoe kun je inloggen?

Via de site www.bouwplaatsportal.nl kun je naar de applicatie. Dat kan via de knop ‘Probeer nu’.

Je zult je eerst aan moeten melden. Zo weten we wie je bent en welke projecten bij je horen. Dat aanmelden doe je door je emailadres in te voeren en je wachtwoord.

Als je hier voor de eerste keer komt, kun je een nieuw account aanvragen. Het kan even duren voordat je de site dan kunt gebruiken.

Geplaatst in Help | Een reactie plaatsen